Our Yugoslavias: Daily Life in the SFRY

Ndani historinë tuaj

Nga e zakonshmja deri tek e jashtëzakonshmja, përvojat tuaja të përditshme janë dëshmi e gëzimeve, vështirësive, sfidave dhe ndryshimeve, të cilat kanë karakterizuar jetën në Jugosllavinë socialiste.

Reflektoni mbi jetën tuaj në Jugosllavi: Në kutinë më poshtë bashkëngjisni një foto ose ndonjë lloj imazhi (ky mund të jetë, përveç të tjerash edhe imazh i një sendi, vendi a një poster filmi), i cili përfaqëson përvojën tuaj në Jugosllavi. Na tregoni diçka rreth këtij imazhi: Prej nga vjen? Kush jua ka dhënë? Si e keni përdorur/përdorni? Nëse është një fotografi, ju lutemi tregoni se kush e ka bërë dhe çfarë po ndodh në foto. Historia juaj do duhej të sqaronte përse ky imazh është me domethënie për jetën dhe përvojën tuaj në Jugosllavi.


Nëse nuk keni imazhe për të ndarë, mirëpresim edhe historitë që përmbajnë vetëm tekst. Nëse nuk dëshironi të ndani historinë tuaj përmes kësaj faqeje, por jeni të interesuar për një intervistë të historisë orale, ju lutemi kontaktoni menaxheren e këtij projekti, Alexandra.

*Të dhënat personale të mbledhura këtu NUK do të bëhen publike dhe janë mbledhur vetëm për të kuptuar dhe dokumentuar më mirë demografikën e rrëfyesve.

This site is registered on wpml.org as a development site.